Mama worden…

Mama worden is het mooiste maar ook het moeilijkste wat ik ooit gedaan heb.

Dat intense gevoel als ik naar Louise kijk. Die pure liefde dat ik voor dat klein wezentje voel. Wij hebben haar gemaakt. Helemaal perfect.

Voel me zo trots voor de kleinste dingen.

Als ze haar hoofd weer iets hoger kan houden. Als ze een keertje tegen de rammelaar slaat. Als ze zichzelf in slaap kan laten vallen. Als ze weeral een nachtje heeft doorgeslapen. Ze doet zoveel nieuwe dingen enkel dag en men hartje zwelt dan van trots…

Die trots voel ik ook als ze zeggen dat ze echt wel een mooi kindje is. 😊 Ze zeggen altijd dat als mensen dit uit zichzelf zeggen het echt gemeend is. Ze is PRACHTIG !! ❤

Maar het is ook moeilijk en zwaar. Ze is niet altijd de happy baby. Soms huilt ze. Soms huilt ze veel. En dan weet ik niet wat er mis is. Honger? Boos? Pijn?

Die onzekerheden worden soms zwaar. Maakt dat je twijfelt aan jezelf. Doen we het wel goed? Is ze gelukkig? We willen zo graag dat ze kan opgroeien tot een vrolijke en sterke meid in deze grote boze wereld…

Ik volg veel mama’s op social media en dat is heel leuk. Zo kan je kindjes volgen van dezelfde leeftijd. Maar daar word je ook weer onzeker van. Want wat zetten mensen op social media? De vrolijke happy momenten. De momenten dat je baby een hele dag aan het mopperen en huilen is zetten ze er niet op e 😅

Daarom deelde ik een niet zo vrolijke foto van Louise op instagram.

Om mama’s een hart onder de riem te steken. Mijn dochtertje huilt soms ook. Ik heb ook dagen dat ik met mijn handen in het haar zit. Dat ik ze niet makkelijk getroost krijg.

Ja ja… ons mama had gelijk. Kindjes krijgen betekent zorgen voor de rest van je leven. Naast die onzekerheden vind ik het geweldig om mama te zijn! So much love voor mijn kleine meid! Ik kan me geen leven zonder haar inbeelden!!

Kusje,

Evy & Louise ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: